FORGOT YOUR DETAILS?

Special! Vårt Specialpaket, just för dig!

Har du provat olika dieter men aldrig fått resultaten du önskat? Vill du komma i ditt livs form? Då är detta paketet för dig.

Efter att vi tillsammans satt ett realistiskt mål, hjälper vi dig steg för steg att nå dit! För att du ska få så bra resultat som möjligt under den tid vi jobbar ihop, kombinerar vi kost och styrketräning och utformar en kostplan samt träningsupplägg som är anpassade efter dina mål och förutsättningar.

Alla våra program är personliga och baseras på din kroppstyp, dina förutsättningar, din livsstil, din målsättning och vilken typ av mat du föredrar.Vi är väldigt engagerade i våra klienter och skickar aldrig ut färdiga mallar eller kostscheman, inget upplägg är det andra likt.

Vi har regelbunden kontakt för att du ska hålla dig motiverad och vi vill att du ska känna att du får den uppmärksamhet du behöver.

Innan vi börjar kommer vi be dig fylla i en kostdagbok under 3-4 dagar samt fylla i en utförlig livsstilsenkät där du bland annat berättar om din bakgrund, dina mål, hur din vardag ser ut, eventuella skador/allergier och vad du vill att vi ska hjälpa dig med.

Vi går igenom dina enkäter och återkommer vid eventuella frågor, därefter skapar vi dina program och det tar normalt ca 1 vecka innan du får dina program. Varje vecka uppdaterar du oss via mail. Vi går igenom dina framsteg och hur din vecka varit, hur du mår, hur din energi är och hur träningen känns. Vid behov så justerar vi dina program och går igenom hur nästa vecka ska se ut.

Vi finns tillgängliga via mail under hela perioden för att svara på frågor, funderingar eller för pepp. Vi svarar oftast inom ett par timmar men garanterar svar inom 24 timmar.


3 Månader

5000kr(inkl.moms)

  • Uppföljningar varje vecka
  • Obegränsad mailkontakt

6 Månader

7000kr(inkl.moms)

  • Uppföljningar varje vecka
  • Obegränsad mailkontakt

12 Månader

12.000kr(inkl.moms)

  • Uppföljningar varje vecka
  • Obegränsad mailkontakt


VAD du än behöver!

Om du har några frågor om vårt Kom i form-paket är du mer än välkommen att kontakta oss genom formuläret här eller skriva till oss på info@iformonline.se

UPP